Uniek webdesignSpeciaal op maat gemaakt

Cross-platform ready websites met PWA

Wij ontwikkelen niet alleen websites maar ook Progressive Web Apps(PWA) die Apple, Android en Windows Apps overbodig maken.
Uniek webdesign
WEBSITES MET KARAKTER

Het webdesign is de ziel van je website

Wist je dat 75% van de websitebezoekers oordeelt over de geloofwaardigheid van een bedrijf alleen al op basis van het visuele ontwerp?

Een webdesign dat niet mooi is om naar te kijken leidt af van het doel en dat kan mogelijk klanten kosten. De eerste indruk telt tenslotte nog altijd het zwaarst en daarom hechten wij er veel waarde aan. Wij zorgen er voor dat jouw huisstijl van het scherm spat en dat de klant nog veel langer op de website wil blijven om te ontdekken wat jouw diensten zijn.

Uiteindelijk moet het webdesign niet alleen mooi zijn, maar natuurlijk zijn doel dienen en dat is de klant. Dat betekent dat een website er nog zo mooi uit kan zien, maar als het voor een bezoeker niet duidelijk is wat er te halen valt, of waar de bezoeker de gewilde informatie kan vinden, dan schiet het alsnog niet op. Wij zorgen er dan ook altijd voor dat het webdesign van Magic Bytes aan alle eisen voldoet. Zo is hij niet alleen optimaal in gebruik voor jouw eigen doeleinden, maar is hij ook speciaal ingericht voor Google.

Website of een webapplicatie laten bouwen?

Weet je niet precies waar je voor moet gaan? Laat je ons je dan adviseren over de verschillende vormen en bijbehorende voor- en nadelen.
Stuur gewoon een bericht

Webapplicaties en websites, waar moet je voor gaan?

Vraag een aantal webdevelopers wat het verschil is tussen een webapplicatie en een website en je krijgt waarschijnlijk allemaal verschillende antwoorden terug. Dit komt omdat het niet altijd helemaal duidelijk is wat nu precies het verschil is. Beide lijken heel erg op elkaar en beide via een internet browser te benaderen, waar je ook bent.

Wat is eigenlijk een website?

De meeste websites zijn gebaseerd op HTML, CSS en Javascript en statisch. Dat wil zeggen dat de inhoud niet dynamisch wordt bijgewerkt.

Websites zijn eenzijdige informatiesystemen en bieden geen of beperkt interactiemogelijkheden aan de bezoekers. Eigenlijk een digitaal boek met samenhangende pagina's die je er door heen kan bladeren.

Wat is een webapplicatie?

Webapplicaties zijn websites met meer functionaliteit en interactieve elementen. Bijvoorbeeld Gmail, Facebook, YouTube, Twitter, enz. zijn allemaal webapplicaties die dynamisch(data-driven) zijn. Ook een webshop is een webapplicatie.

Omdat een breed scala aan functies kunnen uitvoeren(denk hier bijvoorbeeld aan online bankieren ), zijn de webapplicaties over het algemeen veel moeilijker te bouwen en vereisen een ervaren team van webdevelopers.

Webapplicatie laten bouwen volgens de laatste trends?

Nieuwsbrief ontvangen?

Je kan je hieronder aanmelden voor de waardevolle tips en trucs omtrent zoekmachine optimalisatie, online marketing, e-commerce en webdesign van onze experts.