Next generation bestelsystemen voor de horeca

Bestelplatforms waarbij horeca ondernemers een digitaal menu kunnen aanmaken en bestellingen en betalingen kunnen ontvangen.

1- Magic menu

QR menu en online bestelsysteem voor restaurants, cafetaria's, pizzeria's en cafe's.

Jouw menukaart is helemaal digitaal
met Magic Menu

In de coronacrisis van 2020 is er één ding heel duidelijk geworden; het is absoluut nodig om ook aandacht te besteden aan je online aanwezigheid als restaurant, bar of hotel.

Zoals gezegd zijn horecaondernemers er dus op aangewezen om hun online zichtbaarheid te verbeteren. Dit uit zich bijvoorbeeld in de vorm van een digitaal menu, ook wel een QR menu genoemd. Met een QR menu maak je het potentiële klanten heel makkelijk om een bestelling te plaatsen.

bestelsysteem
online eten bestellen
Installeren van een extra app is niet nodig.

Uw gasten kunnen de QR-code scannen met hun smartphone, makkelijk bladeren door uw digitale menukaart en bestellingen plaatsen.

QR Menukaart
gratis bestelsysteem voor de horeca

2 - Magic QR

Stap eenvoudig over naar een digitale menukaart. Maak gebruik van de QR menukaart en beperk hiermee de eventuele besmettingen tot een minimum.
Gratis gedurende de lockdown

De horeca heeft het al zwaar genoeg. Daarom geven je nu een gratis steuntje in de rug. Wij bieden je een QR menu, bestelplatform én website.

Ontvang betalingen direct op je eigen rekening.

Als hardwerkende horeca ondernemer bewaak je jouw verdiensten. Je wilt het bedrijf natuurlijk gezond houden. Dus waarom zou je 30% van de omzet afstaan aan bestel apps?

Geen order fee, geen platform fee.
Ontvang betalingen via iDEAL direct op je eigen rekening.

Meer weten?
magic qr in media
Magic QR schiet horecazaken te hulp met hun nieuwe platform
Horeca Magazine 4 January 2021