Hét Branding Bureau
in Eindhoven

Branding is een manier om jouw onderneming te onderscheiden van de concurrenten en te verduidelijken wat je aanbiedt. Maak er serieus werk van. Neem contact op met ons branding bureau in Eindhoven voor een vrijblijvend gesprek.
Meer naamsbekendheid?

Bedrijfslogo

Kan jouw onderneming wel een nieuw logo gebruiken of start jij net en heb je nog geen doordacht logo?

Bedrijfsbrochure

Investeer in een goed ontwerp, het zal lonen. Een slecht gedrukte brochure kan al uw zakelijke geloofwaardigheid en voordeel teniet doen.

Visitekaartjes

Een aantrekkelijk en goed doordacht ontwerp, het kwaliteitsmateriaal van je visitekaartje is absoluut een eyecatcher.

Promotiemateriaal

Trek de nieuwe klanten aan en verhoog je omzet met de professionele flyers, banners en posters.

Onze merkbouwers staan te springen om jouw branding naar een hoger niveau te tillen

Om jouw onderneming op de kaart te zetten is goede branding van groot belang. De impact hiervan moet zeker niet onderschat worden. Je wilt dat potentiële klanten direct weten wat jij doet en waar jij voor staat. Is jouw branding niet in orde, dan kan dit nadelige effecten hebben voor jouw bedrijf. Goede branding is doordacht en zorgt ervoor dat jij de juiste doelgroep bereikt, klanten trekt die daadwerkelijk iets aan jouw diensten kunnen hebben én dat jij een (blijvende) indruk achterlaat.

Jouw branding is jouw status

Branding schept vertrouwen. Sommige van de meest succesvolle merken in de wereld hebben hun positie bereikt door een sterk gevoel van vertrouwen, niet omdat ze een bijzonder uniek product of unieke ervaring te bieden hebben.
Jouw merk laten stralen?

Het complete branding pakket voor
een blijvende indruk

Je creëert een eigen stem, unieke waarden en een werkwijze om consumenten te beïnvloeden. Ons doel als branding bureau in Eindhoven is om jouw merk op een unieke wijze aan de wereld te tonen.

Onze werkwijze als branding bureau in Eindhoven

Aan de hand van deze werkwijze weten we steevast stap voor stap naar een sterke, duidelijke merkidentiteit toe te werken. We gaan dan als volgt te werk:

1. Onderzoek

Uiteraard trappen we af met uitgebreid onderzoek. In deze fase verzamelen en bekijken we zoveel mogelijk informatie die betrekking heeft op jouw bedrijf, de industrie, competitie, doelgroep en huidige werkwijze. In de praktijk leidt dit tot veel communicatie. Ons doel is om te achterhalen tegen welke uitdagingen je aanloopt en wat de specifieke visie van het bedrijf als geheel is. Al met al gaat dit een basis vormen voor de verdere samenwerking. Na deze fase hebben we een goed idee wat de huidige status is en waar we naartoe willen. De eerste belangrijke stap is gezet.

2. Strategie

Vervolgens gaan we bij de tweede stap verder met het bepalen van de strategie. Aan de hand van stap 1 is er namelijk heel veel informatie verzameld. Het volgende doel is dan om hier een logisch vervolg aan vast te knopen. We gaan bijvoorbeeld kijken wat nu echt de specifieke waarden zijn waar we mee gaan werken. En welke doelen er concreet voortrollen uit de visie voor de toekomst. In veel opzichten is dit dan ook de fase waarin we echt met de branding gaan beginnen. Als ervaren branding bureau in Eindhoven weten we als geen ander hoe belangrijk het is om met een duidelijke strategie te komen. Een strategie die verder zo min mogelijk onduidelijkheden oproept.

3. Design

Design speelt een centrale rol in de branding. Uiteindelijk zijn de visuele attributen van je merk namelijk doorslaggevend. Het gebruik van kleuren, een logo en een website zijn bijvoorbeeld kernonderdelen van succesvolle branding. Niet alleen moet het design herkenbaar zijn, maar het moet ook bij de doelgroep blijven hangen. Ze moeten in één klap kunnen identificeren dat het om jouw merk gaat. Uiteindelijk gaan we qua design ook steeds verder de details in. Zelfs het design van bepaalde diensten en producten die je aanbiedt, komen er dan aan te pas.

4. Implementatie

In de vierde en laatste stap van onze werkwijze gaan we de nieuwe merkidentiteit aan de wereld tonen. Tot op dit moment gebeurt alles eigenlijk achter de schermen. Vanaf de fase die nu aanbreekt, ga je alle strategieën stap voor stap implementeren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan releasedata van allerlei onderdelen, het uitdelen van visitekaartjes en het online zetten van de website. Het zijn allemaal zaken die op een bepaald punt aan bod komen. Voor sommige merken zal dit allemaal in één dag zijn. Voor andere merken gaan er maanden overheen voordat alles voor de doelgroep zichtbaar is.

Het belang van een professionele merkbouwer

Effectieve branding vergt veel informatie, kennis en designopties. Het komt er in de praktijk op neer dat je op elk van deze gebieden dient te excelleren. Doe je dit niet, dan blijft er ruimte voor verbetering. Ruimte die een potentiële concurrent maar al te graag inneemt. Vandaar dan ook dat het zo belangrijk is om stap voor stap door dit proces te gaan. Je slaat dan niks over. Je combineert innovatie met diepgang. Al met al een recept voor succes.

Aan de slag met een echte merkbouwer uit Eindhoven

Ben je momenteel dus een beginnend merk? Of besta je al een tijdje maar heb je het idee dat het allemaal een stuk effectiever gedaan kan worden? Dan helpen we je als echt branding bureau in Eindhoven graag verder.
Prijsopgave aanvragen
modern logo