Webdesign met
herkenbare elementen

Professioneel webdesign gecombineerd met de juiste structuur en kleuren zorgt voor een fantastische gebruikerservaring, dus ook meer conversies.
Professionele website nodig?

Professioneel webdesign is de ziel van een succesvolle website

Wist je dat 75% van de websitebezoekers oordelen over de geloofwaardigheid van een bedrijf alleen al op basis van het visuele ontwerp? Het webdesign dat Magic Bytes creëert is nieuw, verfrissend en altijd aansluitend bij jouw wensen en eisen.

Responsieve design

Dit wordt ook wel een mobielvriendelijke lay-out genoemd en zorgt ervoor dat de website zich aanpast op basis van het schermformaat van het mobiele apparaat.

Makkelijke navigatie

Door duidelijke menu’s te combineren met visueel aantrekkelijk knoppen, maken wij het navigeren voor de bezoeker zo makkelijk mogelijk.

Gebruiker centraal

De gebruikers moeten niet alleen tevreden zijn over de visuele aspecten van het webdesign, maar de complete gebruikerservaring moet uitnodigen tot meer.

Altijd consistent

Het webdesign moet op verschillende pagina’s met elkaar overeenkomen. Zo geef je een duidelijke boodschap af dat de website één geheel vormt.

Een webdesign dat niet mooi is om naar te kijken leidt af van het doel van de website

Geen tweede kans voor een eerste indruk

Als uw website de verkeerde indruk geeft, is de klant binnen een paar seconden weg. Duurt het langer dan 2 seconden om de website te openen? Weg is de klant. Is de website niet mooi genoeg? Klik, de klant gaat door naar de volgende. Ziet de website er hetzelfde uit als tientallen sites (over verschillende onderwerpen) die de klant eerder zag? Dan vraagt de klant zich af of u uw bedrijf wel serieus neemt en gaan ze door naar iemand bij wie ze zich dat niet hoeven afvragen. De kans is groot dat die klant nooit meer terugkomt. Zonde!

0+

Jaar ervaring

0+

Tevreden klanten

0%

Creatief

0%

Betrokken

Wat is een statische website?

Een statische website is een site die niet veel verandert als er nieuwe inhoud aan wordt toegevoegd. Het woord statisch betekent vast. Dat wil zeggen dat de inhoud niet dynamisch wordt bijgewerkt.

De Statische websites zijn eenzijdige informatiesystemen en bieden geen of beperkt interactiemogelijkheden aan de bezoekers. Eigenlijk een digitaal boek met samenhangende pagina’s die je er door heen kan bladeren.

Wat is een webapplicatie?

Webapplicaties zijn websites met meer functionaliteit en interactieve elementen. Bijvoorbeeld Gmail, Facebook, YouTube, Twitter, enz. zijn allemaal webapplicaties die dynamisch(data-driven) zijn. Ook een webshop is een webapplicatie.

Omdat een breed scala aan functies kunnen uitvoeren(denk hier bijvoorbeeld aan online bankieren ), zijn de webapplicaties over het algemeen veel moeilijker te bouwen en vereisen een ervaren team van webdevelopers.

Wat is een content management systeem?

Een content management systeem, vaak afgekort als CMS, is een softwaresysteem. Dankzij een CMS kan iedereen content op een website of webshop plaatsen, beheren en wijzigen zonder technische kennis.

WordPress is zo’n content management systeem en valt onder de open source software. Een interessante optie waarmee je tegenwoordig een conversiegerichte website kunt maken, is door gebruik te maken van een maatwerk CMS systeem.

Wat is een conversiegerichte website?

Een conversiegerichte website is een website die gericht is op het genereren van zoveel mogelijk conversies. Daarbij heeft zo’n website of webshop in vrijwel elk geval een commerciële basis. Een conversie hoeft overigens niet altijd een aankoop van een bepaald product te zijn. Dit kan namelijk ook gaan over het invullen van een contactformulier of het achterlaten van een e-mailadres.

Voor de meeste mensen is het inrichten van zo’n website een vrij ingewikkeld proces. Daarom wordt er steeds vaker gekozen om hiervoor een professional in te schakelen.

Professionele bedrijfswebsites
met Progressive Web Apps(PWA)

Wij maken niet alleen websites met maatwerk CMS systeem maar ook Progressive Web Apps(PWA)
die Apple, Android en Windows Apps overbodig maken.
Progressive Web Apps