Hoe vindbaarben jij op Google?

SEO specialisten nodig voor betere ranking?

Met een gedegen SEO strategie kunnen we gericht aan de slag om de concurrentie op jouw zoekwoorden te verslaan in Google page ranking.
seo

SEO, de hoeksteen van een succesvol website maar ook een complexe materie. Wij zorgen met onze SEO-specialisten voor dat de iedere pagina van jouw website of webshop perfect SEO geoptimaliseerd is.

SEO bestaat uit een aantal belangrijke pijlers als paginasnelheid en content, maar in totaal hangt het van wel 200 factoren af of jouw website een goede page ranking heeft in Google. Om erachter te komen hoe jouw website ervoor staat, maken we een SEO-analyse. Hiermee krijg jij precies in kaart waar de verbeterpunten van de website liggen en wat juist al goed is. Zo kunnen we gericht aan de slag om de concurrentie op jouw zoekwoorden te verslaan in de Google page ranking!

Maar wat zijn de pijlers voor een goede page ranking in Google?

Toegankelijkheid

Veel websites hebben last van crawling- en indexeringsproblemen. Als de inhoud niet toegankelijk is, verschijnt deze ook niet in de zoekresultaten

Snelheid

Het is belangrijk dat je hier wel rekening mee houdt. Google beloont de snellere websites met een betere ranking.

Responsief

Om jouw positie binnen Google te verbeteren is het verstandig om te kiezen voor een volledig responsieve website.

Backlinks

Backlinks zijn cruciaal voor elke zoekcampagne, dus ook op het gebied van SEO. Links van lage kwaliteit kunnen de prestaties van de website ernstig doen verminderen.

The Holy Grail: Eerste pagina van Google bereiken

Om hoog in Google te komen moet de website zoals eerder gezegd aan heel veel verschillende factoren voldoen.

Al die factoren zijn wel onder te verdelen in verschillende segmenten. Zo heb je bijvoorbeeld on-page SEO en technische SEO. Het doel is hetzelfde, maar de aanpak is anders. Soms kan het uiterlijk van een website nog zo strak zijn, als het skelet van de website niet sterk genoeg is, gaat dat alsnog ten koste van de vindbaarheid. Een belangrijk punt van de website is daarom onder andere paginasnelheid. We zijn tegenwoordig allemaal druk en we hebben allemaal haast, ook online. Tegenwoordig moeten we instant resultaat hebben en direct weten waar we naartoe moeten.

seo
paginasnelheid
Rich snippetsook belangrijk voor SEO

Rich snippets kunnen jouw bezoekersaantallen vanuit Google verhogen

Dat is de tekst die verschijnt in Google wanneer je iets opzoekt. Bijvoorbeeld je metatitel en -beschrijving vallen hieronder, maar ook wanneer er sterren worden aangegeven, of andere extra, aanvullende informatie.

Het zorgt ervoor dat jij hoger komt in Google en beter opvalt voor je doelgroep. Naast de rich snippets heb je ook nog structured data. Dat zijn de stukjes tekst of informatie die naar boven komen wanneer je een gericht antwoord wil. Bijvoorbeeld wanneer je een recept zoekt. Dan komt niet alleen de link naar boven, maar ook meteen een kort recept met in stappen hoe het moet.

adverteren in Google

SEM is voor de onderneming die wil groeien

Wanneer jouw onderneming staat; dus de doelgroep is bekend, de huisstijl en communicatie ligt vast en de website is op en top, dan kun je van start gaan met SEM.

SEM staat voor Search Engine Marketing en houdt in dat jij als merk hoger in de zoekresultaten gaat komen en meer zichtbaarheid gaat creƫren. In tegenstelling tot SEO gaat SEM nog verder door aan de slag te gaan met het adverteren op verschillende kanalen. Zo kun je denken aan advertenties op Google, maar ook social media marketing. Wanneer je op de juiste manier adverteert in Google komt jouw advertentie naar boven wanneer een mogelijke bezoeker op zoek is naar informatie. Het klinkt echter makkelijker dan het is, want er zijn talloze mogelijkheden.

Juiste doelgroepMaandelijks updateJe hebt meer tijd over voor het ondernemen zelf

Wil je meer weten over de mogelijkheden van online marketing en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op!

Nieuwsbrief ontvangen?

Je kan je hieronder aanmelden voor de waardevolle tips en trucs omtrent zoekmachine optimalisatie, online marketing, e-commerce en webdesign van onze experts.