Professionele website laten maken door ervaren webdesign bureau in Eindhoven

gloednieuwe professionele website

Vandaag de dag is een professionele website een absolute must voor zo’n beetje ieder bedrijf. Een website laten maken, staat bovenaan het lijstje bij het oprichten van een nieuw bedrijf. Dit heeft alles te maken met het feit dat meer en meer zich online afspeelt. Mensen gaan online op zoek naar bepaalde producten en diensten. Logisch ook, gezien één zoekterm in Google je al een enorme hoeveelheid opties oplevert. En dan gaat het nog om de best mogelijke opties ook.

Hoe ziet een professionele website eruit?

Er zit nog wel een verschil tussen een ‘normale’ website en een professionele website. Een professionele website blinkt namelijk op een aantal onderdelen uit. Het ziet er op verschillende vlakken uit alsof er veel tijd en moeite in is gestoken. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan:

 1. Visueel overtuigend
  Een van de belangrijke sterke punten van een website is dat deze visueel overtuigend is. Dit is waarom je op een professionele website vaak zeer aantrekkelijke foto’s ziet staan. De combinatie van kleuren, teksten en foto’s is in staat om de gemiddelde bezoeker te overtuigen. Het creëert namelijk een bepaalde sfeer. Het is meteen prettig om op de website aanwezig te zijn. Men krijgt er een goed gevoel bij. Uiteraard is dat precies wat je hoopt voor je bezoekers. De kans is dan een stuk groter dat ze blijven hangen. En uiteindelijk zelfs de gewenste actie ondernemen.
 2. Slim ingedeeld
  Daarbij is het ook zaak om de website slim in te delen. Bij een professionele website merk je altijd dat het voor de bezoeker heel makkelijker navigeren is. Bijvoorbeeld naar een andere relevante pagina, om meer informatie te achterhalen. Hetzelfde geldt voor pagina’s als ‘over ons’, ‘contact’, etc.Hoe minder frictie er voor de bezoeker is om te vinden wat hij of zij zoekt, hoe groter de kans op een uiteindelijke conversie. Je wilt het iedere bezoeker het liefst zo makkelijk en prettig mogelijk maken om op jouw website te zijn.
 3. SEO technisch perfect
  Een belangrijk onderdeel van een goed presterende website is in hoeverre deze SEO-geoptimaliseerd is. Qua content, maar zeker ook op technisch vlak. Het is namelijk wel zaak dat Google jouw website bijvoorbeeld indexeert.
  Een mooi voorbeeld van iets dat hierbij een grote rol speelt, is de laadsnelheid van jouw website. Hoe sneller deze is, hoe sneller een zoekmachine als Google geneigd is om jouw website aan te bevelen aan z’n bezoekers. Bovendien is het natuurlijk ook gewoon bijzonder storend wanneer een website niet snel laadt. Bij een professionele website is dit niet aan de orde.
 4. Geoptimaliseerd voor conversies
  Uiteindelijk staan alle activiteiten op het gebied van een website laten maken in het teken van conversieoptimalisatie. Dat is toch waar het om draait. Een professionele website onderneemt dan ook de juiste maatregelen om hierop te richten. Bijvoorbeeld door de producten en/of diensten zo aantrekkelijk mogelijk aan te bieden. En door een prominente rol te geven aan social proof.

Waarom een website laten maken door ons webdesign bureau in Eindhoven?

Als webdesign bureau in Eindhoven is een website maken een van onze specialiteiten. Bij iedere opdracht die we uitvoeren, passen we alle relevante informatie op het gebied van webdesign toe. Onder de streep betekent dit dat je profiteert van de volgende voordelen:

 • Ervaring: Ervaring in dit vakgebied is cruciaal. Dit levert namelijk een enorm aantal lessen op. Bijvoorbeeld over wat er wel en niet werkt. En waar je aan moet denken voor specifieke websites. Een website voor een fotograaf vergt een andere benadering dan een website voor een verkoper van speelgoed. Aangezien zaken als doelgroep en aangeboden producten of diensten verschillen, is een persoonlijke benadering cruciaal. Hierbij doen we een beroep op onze jarenlange ervaring om dit in goede banen te leiden. Zo leidt een website laten maken tot een website die perfect aansluit op jouw individuele behoeften. We kijken ernaar uit om dit al op korte termijn te realiseren.
 • Innovatieve denkwijze: De wereld van webdesign staat nooit stil. Er is continu sprake van innovatieve manieren om beter op de behoeften van de bezoeker in te springen. Hier zijn wij dan ook continu mee bezig. We vinden het belangrijk om vernieuwend te denken. Dit stelt ons in staat om optimaal gebruik te maken van nieuwe mogelijkheden. Door er namelijk vroeg bij te zijn, creëren we een voordeel voor onze klanten. De kans dat een website dan precies oplevert wat je ervan hoopt, is maximaal.
 • Snel resultaat: Tot slot is een snel resultaat zeer gewild. Mits er uiteraard niet wordt ingeleverd op kwaliteit. Dat is uiteindelijk toch de belangrijkste factor wat de kwaliteit van een website betreft. Maar tegelijkertijd is het ook wel prettig om de website al snel online te krijgen. Zo loop je geen onnodige tijd en bijbehorende inkomsten mis.

Nu een start maken met jouw professionele website

Heb je momenteel dus een product of dienst die je aan een specifieke doelgroep wilt aanbieden? En schakel je daarbij het liefst de hulp in van een professioneel webdesign bureau in Eindhoven? Dan ben je momenteel helemaal op de juiste plek. Bij Magic Bytes hebben we intussen al een grote hoeveelheid opdrachten met succes afgerond. Daarbij staat de wens van de klant altijd centraal. Het is ons doel om hier zo goed mogelijk in te voorzien. Uiteraard in combinatie met het verlenen van passend advies. Als expert in dit vakgebied hebben we veel kennis die voor ieder bedrijf van toegevoegde waarde is.

Neem daarom vandaag de eerste stap met een website laten maken. Door even contact op te nemen, bespreken we graag met je wat de mogelijkheden zijn. Zo krijg je een initieel beeld van wat we voor je kunnen betekenen. Indien we al snel op één lijn zitten, gaan we direct van start. Zo hoeft het niet lang te duren voordat jouw website al online is. Binnen de kortste keren maak je dan je eerste aankoop via je gloednieuwe professionele website!